Bedrijven die op ons vakmanschap vertrouwen

ijver-amsterdam-partner-print-haven
b-r-a-s-c-o-partner-print-haven
gliding-dutchman-partner-print-haven
surfgirls-partner-print-haven
Milieuvriendelijkheid

Over ons

Print Haven is een milieuvriendelijke zeefdrukkerij gestart in 2019.
Een samenwerking van Joep Bish en Guido Lauer met als doel om gave projecten voor gave klanten uit te voeren.

Joep met zijn achtergrond als zeefdrukker en grafisch vormgever en Guido als content

creator en sales. Daarbij hebben we het doel om zo’n hoog mogelijke kwaliteit te leveren.

In 2021 hebben we Print Haven gestart tijdens de corona periode.

Guido zag een kans om andere ondernemers te helpen. Vooral horeca-eigenaren en culturele instellingen die geen andere inkomsten konden genereren sloten zich aan bij ons platform: ZeefYourLocal.


De fundering van Print Haven zijn de samenwerkingen die we toen zijn aangegaan en wij

dagelijks blijven aangaan met als doel om iedereen te voorzien van duurzame

kwaliteitsproducten.

Milieuvriendelijke Zeefdrukkerij

Zoek je naar een milieubewuste keuze voor het bedrukken van jouw kleding, en wil je jouw bedrijf op een duurzame manier in de schijnwerpers zetten? Zoek niet verder, want je bent bij ons aan het juiste adres voor die ultieme groene touch.

Wij bieden zeefdrukken aan op biologisch katoen of gerecycled materiaal, en we gebruiken uitsluitend inkten op waterbasis. Als kers op de taart hebben we zelfs een assortiment van kledingstukken die niet alleen milieuvriendelijk zijn, maar ook veganistisch goedgekeurd.

Ga voor die robuuste, coole uitstraling met onze duurzame kledingopties en laat zien dat jij en jouw bedrijf een verschil maken.

Zeefdruk Techniek: Alles wat u moet weten

Bedrijfskleding die perfect aansluit bij jouw bedrijf

"De uitstraling van je personeel is de uitstraling van je bedrijf"


Bij Printhaven zijn we trots op het leveren van uitmuntende kwaliteit en vakmanschap voor elke ondernemer die op zoek is naar op maat gemaakte bedrijfskleding. Onze jarenlange ervaring, passie voor het vak en toewijding aan onze klanten maken ons dé perfecte partner voor jouw bedrijf.

Onze belofte: hoogwaardige bedrijfskleding die jouw merk laat schitteren. Wij begrijpen als geen ander dat je bedrijf uniek is en dat jouw kleding moet weerspiegelen wie jij bent en waar je voor staat. Daarom behandelen we elk project met de uiterste zorg en aandacht die het verdient, om ervoor te zorgen dat je merkidentiteit niet alleen wordt gezien, maar ook wordt gevoeld.

Onze bekwame vakmensen zijn experts op het gebied van zeefdruk en werken met de meest geavanceerde technieken om verbluffende resultaten te garanderen. Of je nu op zoek bent naar bedrijfskleding, petten of zelfs rompers, wij zorgen ervoor dat jouw visie tot leven komt op een manier die jouw onderneming laat opvallen.

We stellen hoge eisen aan de materialen die we gebruiken, zodat jouw bedrijfskleding niet alleen opvallend en stijlvol is, maar ook duurzaam en comfortabel. Printhaven biedt een breed scala aan kleding.

Verkoop kwalitatieve Duurzame kleding

"Succesvol kleding verkopen zit hem in de feeling en vibe van het product."


Wil jij jouw eigen kledinglijn op de markt brengen en zoek je een betrouwbare partner die jouw visie tot leven kan brengen? Zoek niet verder! Print Haven is dé specialist in het bedrukken van kleding voor verkoop. Wij helpen je graag met het creëren van unieke, aantrekkelijke en hoogwaardige kledingstukken die jouw klanten zullen verleiden en inspireren.

Bij Print Haven begrijpen we dat jouw kledinglijn een verlengstuk is van jouw creativiteit en passie. Daarom zetten wij alles op alles om ervoor te zorgen dat elk kledingstuk er precies zo uitziet als jij het voor ogen hebt. We werken nauw samen met jou om de perfecte balans te vinden tussen stijl, kwaliteit en functionaliteit.

We bieden een uitgebreid assortiment aan kleding opties, waaronder t-shirts, sweaters, hoodies, petten en nog veel meer. Al onze kledingstukken zijn zorgvuldig geselecteerd op basis van comfort, duurzaamheid en uitstraling, zodat jij er zeker van kunt zijn dat jouw klanten keer op keer tevreden zullen zijn met hun aankoop.