Veel gestelde vragen over onze zeefdrukkerij

Zijn de kledingstukken van biologisch katoen duurder dan gewone kledingstukken?

Ja, biologisch katoen is duurder dan gewoon katoen. Dit komt doordat de productiekosten hoger zijn en er minder opbrengst per hectare is. Het prijsverschil is echter niet significant en de voordelen voor het milieu en de gezondheid van de boeren maken het de extra kosten waard.

Zijn de inkten op waterbasis minder duurzaam dan traditionele inkten op oplosmiddelbasis?

Nee, onze inkten op waterbasis zijn net zo duurzaam als traditionele inkten op oplosmiddelbasis. De kwaliteit van de afdrukken is hetzelfde en onze inkten zijn minder schadelijk voor het milieu.

Kan ik mijn eigen ontwerp aanleveren?

Ja, u kunt uw eigen ontwerp aanleveren. We zullen samenwerken om ervoor te zorgen dat het ontwerp geschikt is voor het zeefdrukproces.

Zijn alle kledingstukken die jullie aanbieden veganistisch goedgekeurd?

Nee, niet alle kledingstukken die we aanbieden zijn veganistisch goedgekeurd. We hebben echter een speciale selectie van kledingstukken die veganistisch zijn goedgekeurd.

Zijn de kledingstukken die jullie aanbieden van goede kwaliteit?

Ja, de kledingstukken die wij aanbieden zijn van goede kwaliteit. Wij werken samen met gerenommeerde leveranciers die duurzame materialen van hoge kwaliteit leveren.

Is milieuvriendelijk zeefdrukken geschikt voor grote bestellingen?

Ja, ons milieuvriendelijke zeefdrukproces is geschikt voor zowel kleine als grote bestellingen. We hebben de capaciteit om grote aantallen kledingstukken te bedrukken, zonder in te leveren op de kwaliteit van de afdrukken.

Zijn er beperkingen in het aantal kleuren dat jullie kunnen bedrukken?

Ja, er zijn beperkingen in het aantal kleuren dat we kunnen bedrukken. Voor het zeefdrukproces gebruiken we een aparte zeef voor elke kleur. Hoe meer kleuren er gebruikt worden, hoe hoger de kosten zullen zijn. We kunnen echter tot 8 kleuren per ontwerp bedrukken.

Hoe lang duurt het voordat ik mijn bestelling ontvang?

Dit hangt af van het aantal kledingstukken dat u bestelt en de complexiteit van het ontwerp. We zullen u echter altijd een schatting geven van de levertijd voordat u uw bestelling plaatst.

Kan ik een monster bestellen voordat ik een grote bestelling plaats?

Ja, u kunt een monster bestellen voordat u een grote bestelling plaatst. We kunnen een proefdruk maken van het ontwerp op het kledingstuk van uw keuze, zodat u het resultaat kunt zien voordat u een grote bestelling plaatst.